Hopp til hovudinnhald Hopp til søk Hopp til botntekst

SMS teneste på Tokke legekontor

Det har den siste tida vert retta fleire spørsmål om SMS-tenestar til fastlegekontor.  Saka er dessverre ikkje heilt avklart ennå.  Helsedirektoratet legg til grunn at all pasientbetaling for SMS-er ved timebestilling er ulovlig. Leverandøren WTW/HelseRespons er uenige i dette og har gått til sak mot staten. Saken er berammet for Oslo tingrett den 28. og 29. mai 2018.

Tokke legekontor tilbyr SMS teneste til våre pasientar, og tenesta er frå nå av gratis for våre brukarar.

Tokke kommune meiner at saken med tydelighet viser behovet for en gjennomgåing av regelverk og finansieringsordninger opp mot innovasjon og utvikling av legekontora. Vi ønskjer ordningar som stimulerer til at det kan utvikles, og tas i bruk, elektroniske løysningar som er gode for både pasientane og legekontor.


tokke.kommune.no nyttar informasjonskapslar (cookies) slik at me kan yte deg betre service. Informasjonskapslane blir i hovudsak nytta for trafikkmåling og optimalisering av tenesten. Du kan fortsette å bruke tokke.kommune.no som vanleg dersom du godtek dette. Dersom du vil vita meir, kan du lese om vår bruk av informasjonskapslar. Lukk